Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Φροντιστήρια ΑΛΦΑ – ΕΝΑ – ΩΜΕΓΑ

     Μια δυνατή ομάδα συνεργατών του Κώστα Μανωλκίδη αποχωρεί, σε μια κρίσιμη εποχή γι’ αυτόν, και ιδρύει το φροντιστήριο ΑΛΦΑ, στην Εμμ. Μπενάκη 27-29. Στην ομάδα αυτή, μετέχουν οι φυσικοί Μηνάς Μακρόπουλος..., Α. Μακρής, Γ. Σπηλιόπουλος, Γ. Βλάχος. Οι μαθηματικοί Α. Γκόνος, Ι. Ιωάννου, Ε. Κασσσωτάκος, Σ. Μικρούτσικος. Και οι χημικοί Ν. Πάγκαλος και Ε. Συμβώνης.

Το φροντιστήριο καθιερώνει ολιγομελή τμήματα με αντίστοιχα αυξημένα δίδακτρα. Έχει σχετικά μεγάλο αριθμό μαθητών και αντίστοιχες επιτυχίες.

Το 1985, γίνεται εσωτερική διάσπαση. Ο βασικός κορμός των συνεργατών συνεχίζει με την επωνυμία Φροντιστήριο ΕΝΑ. Το φροντιστήριο ΕΝΑ μετακομίζει στην οδό Κωλέττη και ζει ακόμη λίγα χρόνια. Οι βασικοί συνεργάτες είναι πια συνταξιούχοι.

Ο μαθηματικός Α. Γκόνος και άλλοι συνεργάτες ιδρύουν το Φροντιστήριο ΩΜΕΓΑ, που λειτουργεί στην Εμμ. Μπενάκη 59, για λίγα χρόνια, και μετά ανοίγει φροντιστήριο στον Πύργο των Αθηνών.
Δείτε περισσότερα
Φωτογραφία: Φροντιστήρια ΑΛΦΑ – ΕΝΑ – ΩΜΕΓΑ

    Μια δυνατή ομάδα συνεργατών του Κώστα Μανωλκίδη αποχωρεί, σε μια κρίσιμη εποχή γι’ αυτόν, και ιδρύει το φροντιστήριο ΑΛΦΑ, στην Εμμ. Μπενάκη 27-29.  Στην ομάδα αυτή, μετέχουν οι φυσικοί Μηνάς Μακρόπουλος, Α. Μακρής, Γ. Σπηλιόπουλος, Γ. Βλάχος.  Οι μαθηματικοί Α. Γκόνος, Ι. Ιωάννου, Ε. Κασσσωτάκος, Σ. Μικρούτσικος. Και οι χημικοί Ν. Πάγκαλος και Ε. Συμβώνης.

Το φροντιστήριο καθιερώνει ολιγομελή τμήματα με αντίστοιχα αυξημένα δίδακτρα.  Έχει σχετικά μεγάλο αριθμό μαθητών και αντίστοιχες επιτυχίες.

Το 1985, γίνεται εσωτερική διάσπαση. Ο βασικός κορμός των συνεργατών συνεχίζει με την επωνυμία Φροντιστήριο ΕΝΑ.  Το φροντιστήριο ΕΝΑ μετακομίζει  στην οδό Κωλέττη και ζει ακόμη λίγα χρόνια.  Οι βασικοί συνεργάτες είναι πια συνταξιούχοι.  

Ο μαθηματικός Α. Γκόνος και άλλοι συνεργάτες ιδρύουν το Φροντιστήριο ΩΜΕΓΑ, που λειτουργεί στην Εμμ. Μπενάκη 59, για λίγα χρόνια, και μετά ανοίγει φροντιστήριο στον Πύργο των Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου