Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ενα σχολείο στολίδι -πρότυπο για τους μαθητές, είναι το νέο δημοτικό σχολείο Αρχανών.
Το νέο συγκρότημα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες σχολικές ανάγκες ενώ διατηρεί την παράδοση των σχολικών κτιρίων και είναι αρμονικά δεμένο με την όμορφη κωμόπολη των Αρχανών.
Διαθέτει εξωτερικά μεγάλες αυλές και χώρους άθλησης,γήπεδα μπάσκετ και βόλευ, όμορφα χρώματα ντυμένα αρμονικά με πέτρα και ξύλο, ικανά να χαλαρώνουν την ματ...ιά του μαθητή.
Στο εσωτερικό του υπάρχουν μεγάλες αίθουσες, βιβλιοθήκη, όπου είναι απαραίτητο συμπλήρωμα κάθε σχολικής μονάδας, οργανώθηκε με γνώμονα την εξυπηρέτηση του εκπαιδευτικού δυναμικού της.Τα βιβλία προέρχονταν από αγορές και από δωρεές οργανισμών, φορέων, ιδιωτών καθώς και από αποστολές του Υπουργείου Παιδείας.αίθουσα υπολογιστών, εξοπλισμένη με 10 σταθερούς σταθμούς εργασίας και 3 φορητούς. Επιπλέον για τις ανάγκες των μαθημάτων διατίθονται περιφερειακές συσκευές, όπως εκτυπωτής, σκάνερ και βιντεοπροβολέας.θέατρο. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να σχολιάσουμε την πολύ όμορφη διακόσμηση η οποία αποτελείται απο αντίγραφα μινωικών πυθαριών και πίνακες γνωστών καλλιτεχνών.
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου