Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Επαγγελματικές Σχολές του ΕΛΓΟ Δήμητρα
Φέτος θα λειτουργήσουν έξι Επαγγελματικές Σχολές Αγροτών με επτά ειδικότητες
Με ανακοίνωσή του ο ΕΛΓΟ - Δήμητρα κάνει γνωστό προς του ενδιαφερόμενους ότι οι εγγραφές στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ.) του Οργανισμού ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2014.
Για το σχολικό έτος 2014- 2015 θα λειτουργήσουν έξι ΕΠΑ.Σ. με επτά ειδικότητες και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα, στη Λάρισα, στην Καλαμπάκα, στην Κρήτη, στη Νεμέα ...και στο Μαρούσι.
Η φοίτηση στις Σχολές που εποπτεύονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι διετής και στους σπουδαστές παρέχεται δωρεάν σίτιση και στέγαση.
Στις ΕΠΑ.Σ. εγγράφονται οι μαθητές που προάγονται στη Β΄ τάξη των Γενικών ή Επαγγελματικών Λυκείων, T.Ε.Λ., Εν. Λυκείων, ΛΕΝ, ΕΠΛ ημερησίων και εσπερινών, καθώς επίσης και κάτοχοι πτυχίου ΤΕΛ, ΤΕΣ, ΕΠΑ.Σ, ΤΕΕ (Α΄ ή Β΄ κύκλου) και των ισότιμων σχολών για την απόκτηση άλλης ειδικότητας.
Οι απόφοιτοι παίρνουν πτυχίο επιπέδου 3 το οποίο τους παρέχει τη δυνατότητα να λάβουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να εγγράφονται στα δημόσια και ιδιωτικά Ι.Ε.Κ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για την Περιφέρεια της Κρήτης στην ΕΠΑ.Σ. Κρήτης: Π.Γ.Σ. Γορτύνας Μεσσαράς, Μεσσαρά Κρήτης, στο τηλ. 28920 31259, 28920 31500
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου